Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ηλιακά κινητά τηλέφωνα

Ηλιακά κινητά τηλέφωνα

Blue Earth – Samsung

samsung blueearth 500x395 Ηλιακά κινητά τηλέφωνα
Το Blue Earth της Samsung είναι ένα άκρως οικολογικό smartphone για το οποίο είχε γίνει αρκετός ντόρος όταν ήταν να κυκλοφορήσει. Όμορφο, αρκετά έξυπνο ωστε να διαθέτει wifi και να συνδέεται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω usb. Διαθέτει κάμερα καθώς και ένα βηματόμετρο για να σας ενθαρρύνει να περπατάτε. Στο πίσω μέρος του διαθέτει φωτοβολταϊκό το οποίο δίνει τη δυνατότητα δεκάλεπτου τηλεφωνήματος μετά από φόρτιση μιας ώρας. Μειονέκτημα του η τιμή του που τη θεωρώ τσιμπημένη σχετικά μια και ξεπερνά τα 300 ευρώ.

Samsung E1107 Crest Solar – Samsung

samsung crest solar 500x375 Ηλιακά κινητά τηλέφωνα
Αντιθέτως με το Blue Earth το Crest Solar δεν θεωρείται “έξυπνο τηλέφωνο” παρόλο που αποτελεί μια άκρως συμφέρουσα αγορά αν το χρειάζεστε ως τηλέφωνο και όχι ως gadget διασκέδασης και επιδειξης στον περίγυρο σας. Όπως και το Blue Earth στο πίσω μέρος του διαθέτει φωτοβολταϊκό το οποίο δίνει τη δυνατότητα δεκάλεπτου τηλεφωνήματος μετά από φόρτιση μιας ώρας. Μπορεί να μην έχει wifi αλλά με μια τιμή που κυμαίνεται στα 40-50 ευρώ μάλλον δε θα σας πειράξει ιδιαιτέρως η έλλειψη του.

LG GD 510 pop

LG GD510 Pop 500x396 Ηλιακά κινητά τηλέφωνα
Αρκετά όμορφο και ενδιαφέρον το ηλιακό κινητό της LG με τιμή σχετικά καλή μια και το βρίσκω στην ελληνική αγορά σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 140 και 200 ευρώ. Διαθέτει touchscreen και camera. Επειδή κυκλοφορεί παρόμοια συσκευή χωρίς φωτοβολταϊκό και τα διάφορα καταστήματα στην περιγραφή προϊόντος κάνουν ότι δε βλέπουν το φωτοβολταϊκό στο πίσω μέρος παρόλο που χρησιμοποιούν τη φωτογραφία της συσκευής που διαθέτει φωτοβολταϊκό, καλό είναι να το διευκρινήσετε με το κατάστημα αν σκοπεύετε να το αγοράσετε online γιατί μάλλον πρόκειται για έξτρα κάλυμμα που δε γνωρίζω αν πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά.

Puma Phone

puma phone 500x473 Ηλιακά κινητά τηλέφωνα
Αναμένεται το κινητό με το όνομα της γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών που σχεδιάστηκε με τη βοήθεια της Sagem. Δεν έχω βρει κάποια τιμή σχετικά μια και δεν εχει βγει ακόμα στην αγορά αλλά μάλλον θα κινείται στα 300-400 ευρώ
Τέλος υπάρχουν δυο ακόμα ηλιακά κινητά που εντόπισα αλλά δε ξέρω αν θα κυκλοφορήσουν εδώ, ένα της Sharp και ένα της κινέζικης ZTE
πηγή:www.sheblogs.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου